Sedan 1971 har vi inspirerats, sytt, designat och köpt kläder år de människor vi dagligen mött. Att arbeta på Svenska Kläder är att lyssna, fånga upp trender och se till att utbudet i butiken är inspirerande och har den mångfald en bra butik bör ha. Våra samlade kunskaper inom design, skrädderi, produktion, ekonomi samt estetiska krav är recept för butikens välbefinnande. Våra plagg är tillverkade i Europa, huvudsakligen av nordiska företag. Viktigt för oss är att erbjuda ett hållbart mode ed hänsyn till design och kvalitet som ligger rätt i tiden. På så sätt använda kläderna längre, vilket gynna vår miljö. Vi finns för dig och hjälper dig att hitta din passform, och storlek från 36-56. Rådfråga oss gärna.

Vi är stolta att få titulera oss som "Byxspecialister".

Leveranser via post!

Vad söker du? Ring 08-673 49 10 eller maila oss svenska.klader@comhem.se så får du svar på din undran. Har du ingen möjlighet att besöka oss i butiken så skickar vi mer än gärna plaggen till dig.

I vår egna syatelje´ testas eller provsys en del plagg för att vi skall känna oss trygga med att sälja till våra kunder.

Kräver du lite större storlek? Hittar du det enkelt på vår avdelning med storlekar 46-56. Vårt måtto är "FINN DIN PASSFORM".

Välkommen! Vi ser fram emot nästa möte med dig i butiken.

Nedan bild i vår atelje´med vår ständiga vakthund Cathy.