LauRie,  ORGINAL MIRAKELBYXA, Har du den inte, är det dags att införskaffa dig ett par. Finns i massor utav modeller och färger. MIRAKELBYXAN formar, trycker in och lyfter på rätt ställen. Byxan kallas för "mirakel" för den upplevs som " att äntligen få ett par byxor som passar"

Lau Rie gör även Jeans i fantastiska passformer, - en modell för alla. Prova Denim jeansen med den patenterade byxan med en särskild väv inbyggd för att hålla in magen.

Alla plagg är rättvisemärkta. Som det första märket för kvinnor i Denmark och det andra i hela Skandinavien hedrades LauRie 2016 med Oeko-Tex Standard 100 certifikat, vilket är det ledande testet och certfikationssystemet för alla typer av textiler. Certifikattet innebär att alla kläder från LauRie inte innehåller substanser som är skadliga eller tros vara carcinogen eller allorgenic - det är helt enkelt din garanti för hudvänliga klader som är fria från skadliga kemikalier. Detta omfattar alla verktyg från trådar, knappar och blixtlås till de färdiga plaggen som kan köpas i butiker.

Storlek 34-56.

Jeansen med den inbyggda "korsetten" som håller magen på plats.