Konsultaion / Personlig shopping

Vi erbjuder dig privat exeperthjälp att hitta din perfekta passform och garderob. Vid behov tar vi även hjälp av en skräddare så att alla plagg justeras för att sitta perfekt på dig. Perfekt passform syns inte bara på själva plagget, det syns framförallt allt på dig, på sättet du rör dig och att du trivs i dig själv och dina kläder.

Hur trollar jag med min bak? Vill jag att den ska se mindre/större ut?

Hur får jag mina ben att se längre ut?

Hur framhäver jag ”midjan”?

Vilka färger skall jag bära?

Frågorna är många, vi hjälper dig att finna svaren. Förutom råden du får i butiken när du handlar tar vi även emot bokningar efter dina önskemål för en personlig figuranalys och vägledning i val av modeller och färger på kläderna. Kan du inte komma under våra ordinarie öppettider? Så ordnar vi en tid som passar dig.

Vi använder 20% av våran garderob 80% av tiden. Ofta tror man att man har större storlek än vad man egentligen har. Vi Svenskar anses vara ett välklätt folk, men försiktiga.

Att tänka på när du skall välja plagg:

Utgå alltid ifrån dig själv när du väljer kläder, vad vill du? Vilken stil har du? Vilken hudton? Färg på ögonen? Vilken kroppsform har du? Plagget skall passa dig som du ser ut just nu. Hur ser din basgarderob ut?

Bokning görs på:

Telefon 08-673 4910

E-post svenska.klader@comhem.se