Vad händer hos oss ?

Du har väl inte missat att vi har öppnat webshop? In och kika HÄR

hemsidan fb.png

Vi har påbörjat renoveringen! Ombyggnadsrean fortsätter . Vi ber om ursäkt om det blir lite rörigt under renoveringen.

Första Advent i helgen! Nu har vi plockat fram festkläderna inför stundande helger. Missa inte detta  kanonerbjudande från MASAI, 50% på hela Masai sortimentet, Kom in och passa på att klä upp dig. erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden.

MASAIkampanj fb.jpg
BLACK FRIDAY från Svenska kläder.jpg

TACK!

I Tisdags fick vi vara med om något fantastiskt. Vi var med och visade våra kläder på STALLFÅGLARNA/STALLBRÖDERNAS modevisning som ägde rum på Golden hits i Stockholm. Ett extra stort TACK till våra modeller, Lena Öst, Lena, Sassa, Laila och Annika som gjorde ett strålande jobb. Vi ser redan framemot nästa år. Vilken show det bjöds på, Här är lite bilder från kvällen och några av de duktiga modellerna.

Modevising tisdagen 24/10 kl 18

på Golden hits (kungsgatan, stockholm) Stallfåglarna och Stallbröderna visar bla våra kläder. Missa inte att boka plats, begränsat antal platser finns så skynda dig. I bilden ser du hur man går till väga för att anmäla sig.

Välkommen

MASAI DAG ONSDAG 11/10 kl 10-18
Tag 3 plagg betala för 2
Det billigaste plagget bjuder vi på.
OBS! Gäller endast MASAI plagg, går ej att kombinera med andra erbjudanden.

På onsdag besöker Marita oss från MASAI, så passa på att få råd och ställ frågor till henne.
Välkommen in att finna din passform

7911EF32-0318-406F-BB1C-A49C99BF24E7.JPG

Just nu delas det ut Rabatt-kort till alla våra kunder som står med i vårt kundregister!

Är du inte med i kundregistret?

Blå medlem genom att besöka oss i butiken eller skicka oss ett mail svenska.klader@comhem.se med för/efternamn, postadress och epost adress. Så får du också fina erbjudanden med posten.

A5 utskick 170921_Sida_1.jpg

Hösten gör just nu storstilad entré i butiken!

Välkommen in att finna din passfrom.

Avvikande öppettider i Sommar

F.r.o.m Lördag den 1/7 stänger vi kl 14 på Lördagrna.

 

REA PÅGÅR!

50-70%

PÅ VÅR OCH SOMMAKLÄDERNA.

B.L.A MASAI 50%, BRANTING 70% MICHA 70% + MYCKET ANDRA FINA FYND!

VÄLKOMMEN IN

FARIDÉS SYATELJE!

Vi Välkomnar Faridé till oss.

Nu hittar du Faridé, våran duktiga sömmerska, hos oss på plats i butiken. Kom in och hälsa på henne och passa på att få lite ändringar gjorda på gamla kläder eller passa på att sy upp din nya festklänning. Vad du än behöver hjälp med gällande ändringar osv så ordnar hon det.

10 MAJ

Besökte Hedvig hos i butiken. tillfälle för er kunder att boka en privat rådgivning med henne gavs då, ett mycket populärt evenemang.

Vilken underbar dag vi hade i onsdag! Besök av stylist Hedvig, känd från SVT:s Gokväll "Gör m mig", som stylade några av våra fantastiska kunder. Hedvig är stylist och håller även kurser om klädernas betydelse. Ett stort tack till Hedvig och våra kunder som besökte oss denna dag. Ni som missade detta tillfälle? Ha förtröstan, chansen kommer tillbaka. Håll utkik här på hemsidan och på facebook och instagram för mer info.