Vad händer hos oss ?

Avvikande öppettider alla helgon helgen!

Trevlig Helg

ALLA HELGONA 2018.jpg

Oktobers månadsbrev.

Vill du inte missa bra erbjudanden?

Anmäl dig nu till nyhetsbrev från oss HÄR

höstjackor 18.jpg

Modevisning tisdagen 18/9 kl19 konferencier Alexandra Charles på Bukowskis Arsenalgatan 2. Vi säljer ett begränsat antal biljetter maila eller ring oss för att boka din biljett, endast kontant betalning av din biljett som du får med dig direkt från butiken. Vi ser framemot en spännande fartfylld kväll tillsammans med er.

Välkomna

Visning18_affisch_v4.jpg

Snart är den här! Den härliga färgsprakande hösten!

Med frisk luft och ett härligt färgspel både i natur och i butikerna. hjälp oss ge plats för höstens alla plagg.

Nu har vi åter normala öppettider, Måndag-Fredag 10-18 Lördag 11-15 Söndag Stängt.

Välkommen in att finna din passform.

Värme Värme åter värme! vi har ett hett tips till dig. Vi utökar rean. 50-70% på kvarvarande sommarplagg. Vi fortsätter med sommartider.

Välkommen

VÄLKOMMEN PÅ STORA VÅR & SOMMAR REAN! NU REAR VI UTVÅRAN OCH SOMMARENS KOLLEKTIONER. EX MASAI 50%, JACKOR 30 UTVALDA BYXOR 70% OCH MYCKET MYCKET MER.

SOM VANLIGT SÅ GER VI DIG RABATT PÅ MIRAKELBYXORNA: KÖP 2 PAR FÅ 200 KR RABATT KÖP 3 PAR FÅ 300 KR RABATT OSV....

VÄLKOMMEN IN ATT FYLLA SHOPPINGKASSARNA.

Nu är det hög tid att förbereda baket av  jordgubbstårtana, inhandla sill och färskpotatis samt allt annat som hör midsommaren till. Glöm inte att lägga bubblet på kylning. Vi tar lite midsommarledigt. Kom ihåg att "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder” och att umgås med nära och kära och att ha roligt är det viktigaste.

Glad midsommar från oss till er alla underbara kunder.

6 Juni, Hipp Hipp Hurra för vårat vackra Sverige . Vi håller stängt på nationaldagen och firar med jordgubbstårta och bubbel, hoppas du gör detsama och njuter av dagen.

Glad nationaldag från oss till er alla.

svenska flaggan.jpg

Stort tack till er alla underbara kunder som firade med oss i 3 dagar!

Sommaren verkar vara här för att stanna, och passligt nog så har vi fått hem svala härliga plagg från MASAI. Och som du vet så ger vi dig 30 % på hela Masais sortiment. Så passa på att fylla på sommar garderoben med härliga svala toppar.

Du vet väl att vi mer än gärna beställer hem det du just vill ha om du inte finner det i butiken.

Kom och fira med oss:

Vi har byggt om i butiken! Det vill vi fira tillsammans med er alla fantastiska kunder. Besök nya finrummet med plats för en tjejkväll med vänninorna eller bara en avskild plats att prova ut och inspireras. Kanske väntar det en liten överraskning :)

Varmt välkommen

fb maj 18.jpg

Avikande öppettider i Kristi himmelsfärds helgen!

Öppettider kristi himmelsfärds dag 2018.jpg

Avikande öppettider i valborg!

Öppettider valborg 2018.jpg

Ny vecka nya tag! Vi fortsätter vår ombyggnad och vi ber om ursäkt om det blir lite rörigt. Nu kommer den riktiga vårvärmen (har de lovat) och vi har plockat fram klänningar, shorts, capri samt sommarbyxorna. Du vet väl att i ger dig rabatt när du köper mer än 1 par mirakelbyxor? Lång, capri eller shorts. Bara att blanda som du vill. Och du! Du vet väl att vi mer än gärna beställer hem det du just vill ha om du inte finner det i butiken.

Påsk vecka! Solen skiner och kylan biter i kinderna. Påsk innebär ledighet, vila och att umgås med vänner och familj, för många. Vad skall du ha på dig denna helg? Vad sägs om ett par blommiga byxor från Lau Rie och en enfärgad topp i en härlig vårfärg. Avvikande öppettider under påskhelgen.

ALLTID 30% PÅ HELA MASAI KOLLEKTIONEN!

Du har väl nte missat att vi alltid ger dig 30% på hela Masai kollektionen. Nu börjar vårens nyheter anlända till butiken, här är några utav plaggen som kommit.

Välkommen in att finna din passform.

Du har väl inte missat att vi har öppnat webshop? In och kika HÄR

hemsidan fb.png

Vi har påbörjat renoveringen! Ombyggnadsrean fortsätter . Vi ber om ursäkt om det blir lite rörigt under renoveringen.

Första Advent i helgen! Nu har vi plockat fram festkläderna inför stundande helger. Missa inte detta  kanonerbjudande från MASAI, 50% på hela Masai sortimentet, Kom in och passa på att klä upp dig. erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden.

MASAIkampanj fb.jpg
BLACK FRIDAY från Svenska kläder.jpg

TACK!

I Tisdags fick vi vara med om något fantastiskt. Vi var med och visade våra kläder på STALLFÅGLARNA/STALLBRÖDERNAS modevisning som ägde rum på Golden hits i Stockholm. Ett extra stort TACK till våra modeller, Lena Öst, Lena, Sassa, Laila och Annika som gjorde ett strålande jobb. Vi ser redan framemot nästa år. Vilken show det bjöds på, Här är lite bilder från kvällen och några av de duktiga modellerna.

Modevising tisdagen 24/10 kl 18

på Golden hits (kungsgatan, stockholm) Stallfåglarna och Stallbröderna visar bla våra kläder. Missa inte att boka plats, begränsat antal platser finns så skynda dig. I bilden ser du hur man går till väga för att anmäla sig.

Välkommen

MASAI DAG ONSDAG 11/10 kl 10-18
Tag 3 plagg betala för 2
Det billigaste plagget bjuder vi på.
OBS! Gäller endast MASAI plagg, går ej att kombinera med andra erbjudanden.

På onsdag besöker Marita oss från MASAI, så passa på att få råd och ställ frågor till henne.
Välkommen in att finna din passform

7911EF32-0318-406F-BB1C-A49C99BF24E7.JPG

Just nu delas det ut Rabatt-kort till alla våra kunder som står med i vårt kundregister!

Är du inte med i kundregistret?

Blå medlem genom att besöka oss i butiken eller skicka oss ett mail svenska.klader@comhem.se med för/efternamn, postadress och epost adress. Så får du också fina erbjudanden med posten.

A5 utskick 170921_Sida_1.jpg

Hösten gör just nu storstilad entré i butiken!

Välkommen in att finna din passfrom.

Avvikande öppettider i Sommar

F.r.o.m Lördag den 1/7 stänger vi kl 14 på Lördagrna.

 

REA PÅGÅR!

50-70%

PÅ VÅR OCH SOMMAKLÄDERNA.

B.L.A MASAI 50%, BRANTING 70% MICHA 70% + MYCKET ANDRA FINA FYND!

VÄLKOMMEN IN

FARIDÉS SYATELJE!

Vi Välkomnar Faridé till oss.

Nu hittar du Faridé, våran duktiga sömmerska, hos oss på plats i butiken. Kom in och hälsa på henne och passa på att få lite ändringar gjorda på gamla kläder eller passa på att sy upp din nya festklänning. Vad du än behöver hjälp med gällande ändringar osv så ordnar hon det.

10 MAJ

Besökte Hedvig hos i butiken. tillfälle för er kunder att boka en privat rådgivning med henne gavs då, ett mycket populärt evenemang.

Vilken underbar dag vi hade i onsdag! Besök av stylist Hedvig, känd från SVT:s Gokväll "Gör m mig", som stylade några av våra fantastiska kunder. Hedvig är stylist och håller även kurser om klädernas betydelse. Ett stort tack till Hedvig och våra kunder som besökte oss denna dag. Ni som missade detta tillfälle? Ha förtröstan, chansen kommer tillbaka. Håll utkik här på hemsidan och på facebook och instagram för mer info.